Flax & Kale Tallers és el primer Restaurant Healthy Flexiterià de Barcelona. Tots els plats estan dissenyats pensant no solament en el plaer gastronòmic, sinó també en el seu valor nutricional. Un 80% de la nostra oferta és plant-based i el 20% restant són receptes que inclouen peix blau.

Actualment existeixen molt pocs dubtes respecte a la correlació entre una alimentació sana i un estat de salut lliure de malalties. Volem alimentar-te millor per a què siguis més feliç i aconsegueixis viure més anys amb una salut de ferro.


 Un espai sorprenent ubicat al carrer Sant Pere Més Alt de Ciutat Vella i que connecta amb el carrer Trafalgar a través de l'enigmàtic Passatge de les Manufactures. Passatge que a més de donar nom al restaurant, ha sigut íntegrament restaurant creant múltiples espais.

Lluny de repetir la fórmula dels seus predecessors, Flax & Kale Passage es presenta amb una oferta exclusiva i trencadora que incorpora Gluten Free Healthy Pizzas, Healthy Asian Fusion Cuisine i Kombucha Lab entre altres novetats.


Novetat! Flax & Kale Passage i Signature Spa s’uneixen per oferir una experiència única de gastronomia i benestar. Visita la web per a més informació i reserves.


HOME DELIVERY

 Gastronomia & Moda són una combinació inevitable i té lloc dins la recentment inaugurada Flagship Store de H&M, al bell mig de Passeig de Gràcia de Barcelona.

Flax & Kale à porter combina Healthy Grab & Go Eatery + Cold-pressed Juice Bar + Coffee Specialty Bar. La parada més saludable durant les teves compres, a la pausa per dinar o per endur-se en qualsevol moment del dia.

NOU HOME DELIVERY!

Ara et portem a casa les nostres Healthy Pizzas i una deliciosa selecció de productes gluten-free elaborats al nostre forn artesanal TeresaCarles WholeGrainsOven.

Gaudeix també de la nostra Housemade gluten-free bakery, dels Teresa Carles healthy cakes i de tota la gamma Cold-Pressed del Teresa’s Juicery.

Fes la teva comanda!

Eat Better > Be Happier > Live Longer

Benvinguts al fascinant món de l'alimentació Saborosa + Sana + Sostenible!

X