NOVETAT!
Nova botiga online
Teresas's Juicery
Enviament gratuït en menys de 24h!
EAT BETTER
BE HAPPIER
LIVE LONGER

Portem des de 1979 innovant en el món de l’alimentació saludable. Avui en dia, Teresa Carles Healthy Foods compta amb més de 140 professionals i amb un equip d’R+D+I que es mouen per la passió i el desig de veure el seu somni complert: Millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant l’alimentació saludable, el coneixement i la tecnologia.

Saborós

Creiem que cuidar-se no ha de ser avorrit, representar un sacrifici ni fer-nos renunciar al plaer. Posem tota la nostra experiència i creativitat per crear receptes que assoleixen el plaer organolèptic que esperes d’elles. Deliciosament sanes!

Saludable

Sabem que una bona alimentació és fonamentalment per assolir un estat de salut òptim i gaudir d’una vida més plena. Per aquest fet, mimem l’elecció dels aliments i els processos de cocció per a que proporcionin els màxims beneficis pel nostre organisme.

Sostenible

Els nostres orígens i tradicions comencem en el camp. Sempre que podem cultivar les nostres pròpies fruites i verdures de temporada. La resta l’escollim amb criteris de proximitat, sostenibilitat i respecte a la tradició i al medi ambient.
Teresa Carles
Teresa Carles Borràs

Teresa Carles Borràs

“Chef in Charge” de TCHF

Influenciada per la formació rebuda en cuina catalana tradicional i familiar, Teresa es llança als fogons amb un objectiu clar: utilitzar els millors productes de les terres de la seva família a Algerri (Lleida) per crear receptes tan saboroses com les dels seus avis i les de la seva mare però encara més saludables i naturals. Les ganes de conèixer més li porten a viatjar per Europa i EUA analitzant les diverses variants de menjar vegetaria.

Experta en la cuina de productes vegetals i naturals durant més de 35 anys, i autora de destacats llibres del sector.

Juntament amb en Ramon Barri, Teresa compte també una dilatada experiència en l'assessorament i consultoria en la constitució d’altres restaurant saludables a Espanya.

Teresa Carles
Teresa Carles
Teresa Carles

Cuina Vegetariana

TERESA CARLES és un dels Restaurants Vegetarians de referència a Barcelona. Els nostres principals actius són la nostra Chef in Charge, Teresa Carles Borràs, amb més de 35 anys d’experiència darrere els fogons, una relació qualitat-preu molt ajustada a totes les butxaques i un afany constant d’exploració i innovació dins de la categoria dels Healthy Restaurants.

FLAX & KALE
FLAX & KALE
FLAX & KALE

Cuina Flexiteriana

FLAX & KALE és un Restaurant Healthy Flexiterià. Tots els plats estan dissenyats pensant no solament en el plaer gastronòmic, sinó també en el seu valor nutricional. Un 80% de la nostra oferta és Plant-Based i el 20% restant són receptes que inclouen Peix Blau. Actualment existeixen molt pocs dubtes respecte a la correlació entre una alimentació sana i un estat de salut lliure de malalties. Volem alimentar-te millor per a què siguis més feliç i aconsegueixis viure més anys amb una salut de ferro. Benvinguts al fascinant món de l’alimentació Saborosa + Sana + Sostenible!

Flax & Kale à Porter
Flax & Kale à Porter
Flax & Kale à Porter

Healthy Grab&Go

FLAX & KALE à Porter és un nou concepte destinat a revolucionar la creixent categoria de restaurants healthy-fast casual. La seva proposta es basa en 3 pilars:

  1. Healthy Grab&Go. La seva extensa oferta inclou whole grain sandwiches, wraps gluten free, healthy bakery, plant-based yoghourts, raw granolas, etc.
  2. Juice Bar. Sucs i purés cold-pressed, llets vegetals, smoothies, smoothie bowls... En termes de begudes, incorporem tota l'oferta de Teresa's Juicery.
  3. Coffee Specialty. Cafè d'origen i d'especialitat controlat mitjançant un procès totalment integrat. La Teresa Carles desenvolupa i marida llets vegetals fresques elaborades diàriament al seu obrador per a una experiència de cafè superior.
Teresa's Juicery
NOVETAT!
Shop Online
Teresa's Juicery
Teresa's Juicery

Pressed Juices & Healthy Foods

TERESA'S JUICERY és una de les primeres marques de Cold-Pressed Juicing a Espanya. Les nostres fórmules són les més treballades, ja que han estat desenvolupades per la Teresa Carles juntament amb tot l’equip d’R+D+I del Teresa Carles i de Teresa Carles Healthy Foods. El know-how de la Teresa forjat durant més de 35 anys cuinant fruites i verdures, es materialitza en una sèrie de cold-pressed Juices, cold-pressed purées, veggie mylks, healthy smoothies i wellness elixir shots. Els nostres juices són els més purs que poden existir al món, degut a que són Cold Pressed + Organic + Raw + Vegan + Sense sucres afegits + no Pasteuritzats + no HPP. Consumir-los de forma regular és el millor regal que pots fer al teu organisme.

Xarxes socials
Instagram  
Visita la nostra web
El millor dels regals per al teu organisme Cold-Pressed Juice | Raw | Vegan
Sense sucres afegits
No Pasteurizado | No HPP
Teresa's
NOVETAT!
Home Delivery
Teresa's
Teresa's

Stairway to Health

Un dia ens vàrem preguntar com hauria de ser un Restaurant de Menjar Ràpid Saludable, i així és com vàrem començar a treballar en el concepte, a donar-li forma... Com el mateix enfoc que ens ha fet tenir èxit amb Teresa Carles i amb Flax & Kale, ara presentem Teresa’s Stairway to Health. Teresa’s és molt més que un Juice Car però tenim molt més que un Healthy Eatery. De fet, són ambdós mons en un únic concepte: Cold-pressed Juices, Cold-pressed purées, Veggie-nut Mylks, Activated H2O’s, Smoothie & Co, Bowls, Salads, Smash-hits Toasts, Soups, Burgers, Tacos, Plant-based and Gluten-free Bakery...

X